Bistro Linné

Bistro Linne is a restaurant located on Strandvägen 9 in Stockholm.

Bistro Linné

http://www.bistrolinne.com

Reviews and related sites

Bistro Linné – Stockholm | Bookatable

Review analysis
food  

Bistro Linné, ett av Stockholms genuinaste och kanske mest intima ställen, där bistrons välvda fönster dessutom bjuder på en fantastisk utsikt över Nybrokajen och Blasieholmen.

Här serveras moderna och lyxiga varianter på svenska klassiker.

På Bistro Linné finns även ett brett dryckessortiment med bland annat Champagne, noga utvalda viner och lokalt bryggd öl.

Drycken avnjuts bäst i den smakfullt inredda bardelen eller sommartid på uteserveringen.

Bistro Linné ligger på exklusiva Strandvägen 9 på Östermalm och är en hemtrevlig oas mitt i stadens brus och passar för alla sällskap.

Recension Bistro Linné - Bookatables Matblogg

Review analysis
food   drinks  

Jag fick tips om Bistro Linné som ligger mitt på Strandvägen, som erbjuder både god mat med härlig utsikt över både Strandvägen och Nybroviken i en lugn miljö.

Chevré med rödbetor med en portvinsglaze på Bistro Linné Vi satt och spanade på människorna som passerade utanför och njöt av drycken när förrätterna kom in.

Toast Skagen på Bistro Linné Till våra huvudrätter tog vi in två glas Riesling, och det första som slog oss när varmrätterna serverades var att det doftade väldigt gott.

Torsk med ruccola på Bistro Linné Torsken serverades med ett berg av ruccola ovanpå, vilket gjorde att du först undrade vad som försökte dölja sig där under.

Vi fann inte mycket att klaga på och kan starkt rekommendera denna mysiga bistro mitt på Strandvägen.